Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 maart 2015, 12:26

Drie hennepplantages ontmanteld

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMSTERDAM – De politie op IJburg heeft tussen 16 en 23 maart drie hennepplantages ontmanteld. Op maandag 16 maart werd een hennepplantage aangetroffen in een woning aan de Jan Vrijmanstraat. In de woning werden 484 planten aangetroffen. Op zaterdag 21 maart troffen agenten een recent gerooide hennepplantage aan in een woning Krijn Taconiskade. Er hadden ongeveer 200 planten gestaan. Aan de Julius Pergerstraat werden op 23 maart 134 hennepplanten in een woning aangetroffen. Eén verdachte is aangehouden.

 

De politie doet onderzoek naar de drie plantages en sluit meerdere aanhoudingen niet uit. De plantages zijn ontruimd en de planten vernietigd. Ook Liander heeft een onderzoek ingesteld omdat bij de woningen illegaal stroom werd afgetapt. Vaak zorgt het aftappen van stroom voor zeer brandgevoelige situaties die levensgevaarlijk zijn voor omwonenden. Indien mensen vermoeden dat zich in hun omgeving een hennepplantage bevindt, dan roept de politie hen op om dit te melden. Dit kan via 0900-8844, maar als mensen dit liever anoniem doen dan kan dit via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.