Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 27 maart 2015, 10:19

Amsterdamse breekt arm bij botsing met auto

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMSTERDAM – Een 33-jarige vrouw uit Amsterdam is vannacht rond 02.15 uur zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Europaboulevard. Zij kwam met een Fiat Punto in botsing met een 24-jarige bestuurder van een witte Audi A1, die afsloeg richting de A10.

 

Beide automobilisten zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Zij waren de enige inzittenden. De arm van de vrouw is gebroken en zij ondergaat vandaag een operatie. De man mocht na observatie het ziekenhuis verlaten. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht. Het accent ligt hierbij op het negeren van het rode licht en alcoholgebruik. De bestuurder van de Audi verklaarde door groen te zijn gereden. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen contact opnemen op 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.