Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 30 maart 2015, 12:18

Getuigen overval Albert Heijn Maasstraat gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

AMSTERDAM – Vrijdagavond 27 maart is een supermarkt aan de Maasstraat overvallen. De politie is nog op zoek naar de daders en roept getuigen op zich te melden.

 

Rond 21.00 uur overvielen twee mannen de winkel aan de Maasstraat. De overvallers grepen één van de aanwezige medewerkers vast en anderen bedreigden zij met een mes. Daarna ging het duo er met een geldbedrag vandoor.

 

Weer op vrije voeten

Agenten zochten in de omgeving naar de verdachten en hielden twee mannen die aan het signalement voldeden aan op de Rijnstraat. Uit onderzoek bleek uiteindelijk dat het tweetal niets met de overval te maken had. Zij zijn daarom weer op vrije voeten gesteld.

 

Getuigenoproep

De politie is een onderzoek gestart. Rechercheurs bekijken onder andere camerabeelden. Het gaat om twee lichtgetinte mannen van begin 20. Zij droegen die avond donkere kleding en één van hen droeg een pet. De politie roept getuigen op zich te melden. Mensen die meer weten over de overval, de daders en/of hun vluchtroute wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.