Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 07 april 2015, 12:04

Vermissing Oekraïense (31) in Opsporing Verzocht

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMSTERDAM – Dinsdagavond 7 april wordt in het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht besteedt aan de verdwijning van de 31-jarige Liliia Sergieieva. De Oekraïense wordt sinds 28 september 2014 vermist.

 

Van Sergieieva is bekend dat zij eind september in Amsterdam in de Amerikahaven aan boord is gegaan van een vrachtschip waar haar verloofde als tweede stuurman werkt. De verloofde zit momenteel vast in Noorwegen op verdenking van betrokkenheid bij haar verdwijning. In zijn hut werden bloedsporen gevonden van de vrouw.

 

Het onderzoeksteam is op zoek naar een aantal specifieke getuigen en mensen die meer informatie hebben over wat er precies is gebeurd op het vrachtschip. Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond vanaf 20.30 uur uitgezonden op NPO 1 en woensdagochtend om 11.40 uur herhaald op NPO 2.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.