Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 14 april 2015, 19:44

Duo op gestolen motor heeft tas met inbraak spullen

Laatst bijgewerkt: zaterdag 12:12 uur

DUIVENDRECHT – Dit weekend heeft de politie twee jongemannen aangehouden die verdacht worden van een inbraak in een bedrijf in Duivendrecht. Mogelijk hebben zij nog meer inbraken op hun kerfstok.

In de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 april komt rond vier uur ’s nachts bij de politie een melding binnen van een inbraak in een bedrijf aan het Dorpsplein in Duivendrecht. Agenten die naar het bedrijf snellen, treffen een gebroken raam aan. De inbrekers zijn er dan al vandoor. 

 

De eigenaar van het bedrijf komt die nacht nog ter plaatse. Hij laat de agenten weten welke spullen hij mist en stelt de beelden van zijn beveiligingscamera’s beschikbaar.

 

Kort na de inbraakmelding zien agenten in Amsterdam Zuidoost twee mannen op een motor rijden. Als ze hen controleren, blijkt dat zij een tas bij zich hebben met spullen die afkomstig lijken te zijn uit het bedrijf waar eerder die nacht was ingebroken. De motor waar ze op rijden blijkt bovendien gestolen. Het duo (Amsterdammers van 15 en 17 jaar) wordt aangehouden.

 

De afgelopen tijd vonden meerdere inbraken plaats in de omgeving van Amsterdam Zuidoost. Onderzocht wordt of het duo ook voor die inbraken verantwoordelijk is.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.