Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 april 2015, 10:09

Racefietser rijdt door als hij scootmobiel omver rijdt

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

AMSTERDAM – Op dinsdagavond 21 april is een fietser doorgereden na een aanrijding met een man op een scootmobiel op de Beethovenstraat. De politie zoekt getuigen.

 

Rond 18.10 uur kreeg de politie de melding van een aanrijding tussen een fietser en een man op een scootmobiel. Het ongeval gebeurde toen de man met zijn invalidenvoertuig op de kruising van de Beethovenstraat met de Gerrit van der Veenstraat via een zebrapad overstak. De fietser reed hem aan, waardoor de man met zijn scootmobiel omviel. Hij raakte gewond aan zijn gezicht en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

Signalement doorrijder

De fietser reed na de aanrijding door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Het gaat om een lange blanke man van ongeveer 20 tot 30 jaar met donkere kleding. Hij reed op een rode oude racefiets, mogelijk van het merk Batavus.

 

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar de fietser en roept getuigen op zich te melden. Alle informatie over de aanrijding en/of over de fietser is welkom en kan doorgegeven worden via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.