Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 april 2015, 16:56

Man die dame gebroken been schopt opgepakt

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

AMSTERDAM – Een 78-jarige vrouw heeft zondagavond 19 april een driedubbele breuk opgelopen in haar scheenbeen na een mishandeling op de Herenmarkt. De vrouw had een man aangesproken op zijn gedrag en hij bleek hier niet van gediend, want hij gaf de vrouw een harde trap tegen haar been. Op woensdag 22 april heeft de politie een 26-jarige verdachte aangehouden.

 

De politie startte na de mishandeling direct een onderzoek om de identiteit van de verdachte te achterhalen. Agenten voerden een buurtonderzoek uit en spraken met een meerdere getuigen. Ook verspreidde de politie zijn signalement, in de hoop dat dit zou leiden tot een herkenning. Die inspanningen hebben geleid tot de aanhouding van de 26-jarige verdachte uit Amsterdam. Hij zit vast en zal worden verhoord.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.