Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 april 2015, 14:17

Dader gezocht die onder dwang overval pleegde

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

AMSTERDAM – De politie zoekt getuigen van een overval op een kantoor aan de Keizersgracht 286 op zaterdag 21 maart 2015. De politie doet ook een oproep aan één van de overvallers die mogelijk onder dwang aan deze overval pleegde. De auto waarmee de overvallers zijn weggereden is vermoedelijk een zwarte Peugeot 208. Contact is mogelijk op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Omstreeks 18.20 uur pleegden twee mannen een overval op het kantoor aan de Keizersgracht. Op dat moment was één werknemer in het pand aanwezig. De daders bonden deze werknemer vast en bedreigden hem met een vuurwapen. Gedurende de overval heeft één van de daders het pand enkele minuten verlaten.Tijdens de afwezigheid van deze overvaller, maakte de andere overvaller zijn excuses naar de werknemer die nog steeds was vastgebonden. Deze overvaller gaf ook te kennen dat hij zich erg rottig voelde in de situatie. De overvallers hebben het kantoor verlaten onder andere met een kluis.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.