Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 25 april 2015, 11:14

Drugs, geld en BMW in beslaggenomen in drugsonderzoek

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

AMSTERDAM/PURMEREND – Woensdag 22 april heeft de politie vier personen aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Ook hebben agenten drugs, wapens, contant geld en een auto in beslag genomen.

 

Naar aanleiding van binnen gekomen informatie is de politie een drugsonderzoek gestart. Uit dat onderzoek bleek dat regelmatig hoeveelheden softdrugs vervoerd werden vanuit een woning in Purmerend naar een coffeeshop in Amsterdam.

 

Tas met drugs

In verband met het onderzoek controleerden agenten die woensdag een automobilist in Purmerend zuid. In zijn auto troffen de agenten een tas vol met softdrugs aan. Zij hielden deze 41- jarige man direct aan.

 

Doorzoekingen en inbeslagname

Vervolgens doorzochten agenten twee woningen in Purmerend zuid. In die woningen troffen zij onder andere een grote hoeveelheid hennep en een hennepdroger aan. In verband met het onderzoek nam de politie een BMW, ruim 20.000 euro, een kleine tien kilo hennep, meerdere telefoons en steekwapens in beslag.

 

Aanhoudingen

In één van de doorzochte woningen waren twee vrouwen en een man aanwezig. Zij werden net als de automobilist aangehouden en ingesloten op het politiebureau. De aangehouden mannen ( 41 en 67 jaar) en vrouwen (59 en 66 jaar) komen uit Purmerend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.