Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 28 april 2015, 14:24

Schietpartij na woordenwisseling Nachtegaalstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

AMSTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident dat op maandagavond 27 april heeft plaatsgevonden op de Nachtegaalstraat.

 

Rond 22.00 uur kreeg de politie meerdere meldingen dat er schoten gehoord waren op de Nachtegaalstraat ter hoogte van de Reigerweg. Eenmaal ter plaatse troffen agenten een 37-jarige man aan die gewond was aan zijn arm. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

 

Onderzoek

Vermoedelijk ontstond er voorafgaand aan het schietincident een woordenwisseling tussen het slachtoffer en de dader. Ten tijde van de uit de hand gelopen ruzie schoot de dader meerdere keren en ging er vervolgens vandoor in de richting van het Spreeuwenpark. Om te achterhalen wat er precies is gebeurd en wat de aanleiding was, is de recherche een uitgebreid onderzoek gestart. Op de plek van het incident is sporenonderzoek verricht, ook zal onder andere nog een buurtonderzoek worden gedaan.

 

Getuigenoproep

Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die getuige waren van het schietincident. Ook spreekt de politie graag met mensen die meer informatie over de dader hebben. Het is een kleine man met een donkere huidskleur. Hij is ongeveer 1.65 meter lang, droeg die avond een zwart met wit vest en had een tas om hangen. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.