Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 04 mei 2015, 16:13

Wie hielpen zwaargewonde man op Jacob van Lennepkade?

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

AMSTERDAM – Afgelopen donderdag avond werd op de Jacob van Lennepkade een zwaargewonde man aangetroffen. De politie is sindsdien op zoek naar twee mannen die in zijn nabijheid werden gezien.

 

Een buurtbewoner belde 112 toen hij zag dat er een gewonde man op de Jacob van Lennepkade (thv Tweede Kostverlorenkade) werd ondersteund door twee andere mannen. Toen de hulpdiensten arriveerden waren de twee helpers echter spoorloos. Tot op heden is onbekend wat er met hen en met het slachtoffer is gebeurd. De gewonde man ligt nog in het ziekenhuis en is nog niet aanspreekbaar.

 

De twee helpers waren rond de 1.85 lang en blank. Een van hen was kalend en droeg een grijze trui. Het slachtoffer is 63 jaar oud, blank, heeft een tenger postuur en een baard. Hij droeg een bruin bomberjack van het merk Alpha Industries en een zwart/grijze spijkerbroek.

 

Een eerdere getuigenoproep leverde helaas geen tips op. De politie komt dus nog graag in contact met de twee mannen die het slachtoffer ondersteunden. Ook anderen die informatie hebben over dit incident wordt verzocht zich te melden. Dat kan via 0900-8844.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.