Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 07 mei 2015, 16:37

Politie schiet verdachte in been

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

AMSTERDAM – De politie heeft donderdag 7 mei een 34-jarige man in de Jan Tooropstraat in zijn been geschoten. Deze man en een 28-jarige man zijn in het ziekenhuis aan hun verwondingen behandeld en aangehouden.

 

Kort voor 01.00 uur kreeg de politie een melding van een steekincident in de ‘vluchttoren’ aan de Jan Tooropstraat. Op het moment dat de politie ter plaatse kwam liep de 34-jarige man in het pand met een mes richting de politiemensen. De man reageerde op geen enkele waarschuwing van de politie, waarop hij in zijn been is geschoten.

 

De agenten troffen een 28-jarige man aan die lichtgewond was aan zijn hand en zijn voeten. In verband met het onderzoek heeft de politie nog twee verdachten in de leeftijd van 32 en 56 jaar aangehouden en na verhoor heengezonden.

 

Standaard procedure

De Rijksrecherche stelt in verband met het schietincident een onderzoek in. Dit is een standaard procedure.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.