Redactie 112 0 reactie(s) za 09 mei 2015, 20:37

Gewapende overval op supermarkt aan de Osdorper Ban

Laatste update: 22 aug 2021 13:10 uur

AMSTERDAM – Twee jongens hebben op zaterdag 9 mei een supermarkt aan de Osdorper Ban overvallen. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

 

Zaterdagmiddag rond 16.50 uur kwamen twee jongens de supermarkt binnen en bedreigden een medewerker met een mes. Vervolgens gingen zij er met hun buit vandoor in de richting van Grasrijk. Niemand raakte bij de overval gewond. Meerdere politie-eenheden zochten in de omgeving naar de daders. Ook schakelde een centralist van de politiemeldkamer Burgernet in bij de zoektocht. Het tweetal is niet meer gevonden.

 

Signalement
De twee lichtgetinte overvallers van 17 of 18 jaar droegen opvallende kleding. Eén van hen droeg een zwart shirt met een lichte opdruk van een schedel. De ander droeg een lichtblauwe hoodie en een grijze joggingbroek.

 

Getuigen gezocht
De politie is direct een onderzoek gestart. De forensische opsporing heeft ter plaatse sporenonderzoek verricht. Rechercheurs komen graag in contact met getuigen. Mensen die meer informatie hebben over de overval, de daders en/of de vluchtroute, kunnen contact opnemen via 09008844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons