Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 mei 2015, 15:47

Politiebureau ‘s Gravesandeplein dicht

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

AMSTERDAM – Het politiebureau ’s Gravesandeplein aan de Ruyschstraat 401 in Amsterdam heeft sinds deze week de deuren voor het publiek gesloten. De politiemensen die hier werkten, zijn verhuisd naar het politiebureau aan de Linnaeusstraat 111. De twee teams bundelen hun krachten om slagvaardiger te kunnen optreden en een goede dienstverlening te garanderen.

 

De sluiting van het bureau heeft geen gevolgen voor de politie-aanwezigheid op straat. De huidige wijkagenten blijven zoals vanouds hun werk doen in de buurt. Ook blijft hetzelfde aantal politiemensen als nu – opvallend en onopvallend – in de wijk om de veiligheid te garanderen. Aanrijtijden bij spoedmeldingen nemen niet toe; de politieauto’s die hierop afgaan, worden centraal aangestuurd.

 

Persoonlijk aangifte doen kan voortaan op Linnaeusstraat 111. In veel gevallen kunt u ook via internet of telefonisch aangifte doen. Op www.politie.nl/aangifte leest u hoe dat werkt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.