Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 17 mei 2015, 10:45

Amsterdammer gewond bij straatroof in Groningen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

GRONINGEN – Een 26-jarige inwoner van Amsterdam raakte zaterdagnacht aan zijn gezicht gewond bij een beroving op het Akerkhof in Groningen.

 

Voorbijgangers zagen omstreeks tien voor vier bij de Der Aa-kerk dat een man werd omringd door drie anderen vanwie er eentje de zakken van het slachtoffer doorzocht. Het drietal rende weg, vermoedelijk via de Vismarkt en de Folkingestraat. De Amsterdammer werd voor onderzoek in een ambulance naar het UMCG vervoerd. Hij mist onder meer zijn mobiele telefoon. Een van de daders droeg een donkere jas, een rugzak en had een pet op. Mogelijke getuigen of mensen die over informatie beschikken kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844

112 Groningen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Groningen lees je in onze categorie 112 Nieuws Groningen. Alle 112 alarmeringen uit Groningen kan je live volgen via 112 meldingen Groningen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.