Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 18 mei 2015, 15:02

Toerist geslagen met stok en beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

AMSTERDAM – De politie heeft zaterdagochtend 16 mei een 18-jarige Amsterdamse verdachte van een straatroof aangehouden in een pand aan de Jan de Louterstraat.

 

De politie was eerder die ochtend geïnformeerd dat een toerist in de omgeving van het Orlyplein was beroofd van zijn telefoon en horloge. Het slachtoffer is geslagen met een stok. Dankzij software op de gestolen smartphone waarmee de locatie van het toestel kan worden bepaald, kon de politie een onderzoek instellen in het pand aan de Jan de Louterstraat. Daar werden de telefoon en het horloge aangetroffen. De 18-jarige aanwezige Amsterdammer is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten voor verhoor. De gestolen eigendommen zijn overhandigd aan het slachtoffer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.