Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 31 mei 2015, 17:32

Slachtoffers zakkenrollerij dance event gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

AMSTERDAM – Bij een dance event op zaterdagavond 30 mei heeft de politie een man aangehouden op verdenking van zakkenrollerij. De politie roept slachtoffers op om aangifte te doen.

 

Een bezoeker van een dance event in het Olympisch Stadion merkte rond 20.45 uur dat haar telefoon verdwenen was. Een omstander dacht te weten wie de telefoon gestolen kon hebben en schakelde beveiligers van het evenement in. Zij brachten de man naar de daar aanwezige agenten. In de tas die de verdachte bij zich had zaten zestien mobiele telefoons. De 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zit vast op verdenking van zakkenrollerij.

 

Aangifte doen
Slechts drie personen hebben aangifte gedaan van zakkenrollerij. De politie is op zoek naar de andere slachtoffers en verzoekt hen om aangifte te doen. Zij kunnen bellen met 0900-8844, langskomen op een politiebureau of aangifte doen via internet. Dat laatste kan alleen als de diefstal ongemerkt heeft plaatsgevonden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.