Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 04 juni 2015, 10:57

Vrouw op weg naar huis wordt meermalen beschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

AMSTERDAM – Een 27-jarige vrouw raakte in de nacht van 3 op 4 juni gewond bij een schietincident in de Charles Boissevainstraat in Amsterdam Osdorp. De politie doet onderzoek naar de toedracht en roept getuigen op zich te melden.

 

Om 1.00 uur wordt de vrouw beschoten in de Charles Boissevainstraat als zij op weg naar huis is. Ze wordt meermalen geraakt en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht, waar zij vannacht is geopereerd. Getuigen melden dat zij een scooter vlak na het incident hebben zien wegrijden.

 

De politie heeft de omgeving ruim afgezet en heeft de hele nacht onderzoek gedaan.  Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De toedracht van het incident is vooralsnog onbekend. Rechercheurs roepen getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.