Redactie 112 0 reactie(s) di 09 juni 2015, 20:50

27-jarige vrouw neergeschoten in Charles Boissevainstraat

Laatste update: 22 aug 2021 13:11 uur

AMSTERDAM – In de nacht van woensdag 3 op donderdag 4 juni 2015, vond er rond 01.00 uur een schietincident plaats aan de Charles Boissevainstraat. Hierbij raakte een 27-jarige vrouw zwaargewond.

 

Het slachtoffer is woensdag 3 juni vanaf de S.F. Van Ossstraat, waarschijnlijk aan het begin van de avond, samen met haar vriendin naar de woning van een kennis aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam gelopen. Even voor 01.00 uur besluiten ze om terug te lopen naar het huis van het slachtoffer dat vlakbij de Charles Boissevainstraat ligt. Onderweg wordt het slachtoffer door een man op een scooter beschoten. Zij wordt hierbij meerdere keren geraakt en blijft voor dood achter. Momenteel is het slachtoffer buiten levensgevaar. Mogelijk is er, naast de schutter, sprake van meer verdachten. De schutter was in het zwart gekleed en hij reed op een zwarte scooter met windscherm. Mogelijk is hij weggereden in de richting van de Sloterplas, onder het tunneltje door.

 

Vragen politie

  • Wie is donderdag 4 juni, rond 01.00 uur, mogelijk getuige geweest van het schietincident?
  • Wie heeft gezien of het slachtoffer voor de schietpartij al is gevolgd?
  • Wie heeft meer informatie over de genomen vluchtroute van de schutter?

 

Tips 
Informatie kan worden doorgegeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons