Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 11 juni 2015, 14:11

Dief herkent dankzij camerabeelden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

AMSTERDAM – Agenten hebben op woensdag 10 juni een dief op heterdaad kunnen aanhouden omdat zij hem herkenden van camerabeelden van een eerdere diefstal.

 

Op 3 juni deed een vrouw aangifte van diefstal van waardevolle spullen uit een bedrijf aan de Nieuwe Leliestraat. Van de diefstal waren camerabeelden beschikbaar en deze overhandigde zij aan de politie. De agenten verspreidden zoals gebruikelijk de beelden en een signalement van de man onder andere politieagenten, zodat alle zij tijdens hun dienst konden uitkijken naar deze man.

 

Aanhouding

Op 10 juni zagen onopvallend surveillerende agenten de verdachte lopen over de Oudezijds Achterburgwal. Ze besloten hem te volgen. De dief ging een horecagelegenheid binnen en stal op heterdaad een tas. De agenten hielden de 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. Hij zit nog vast.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.