Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 juni 2015, 17:12

Inbreker na jaar gepakt bij fietscontrole

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

AMSTERDAM – Afgelopen dinsdag werd tijdens een controle op fietsverlichting een verdachte (47) aangehouden voor een inbraak van ruim een jaar geleden. Zijn identiteit werd achterhaald doordat zijn DNA vorig jaar al werd gevonden in de woning, maar zijn verblijfplaats was onbekend.

 

In de nacht van 13 op 14 mei 2014 werd er ingebroken in een woning aan de Prinses Margrietstraat in Amsterdam. Omdat de woning werd gerenoveerd lag er veel gereedschap, dat bij de inbraak werd gestolen. Op een fles en een achtergebleven sigarettenpeuk in de woning werd DNA gevonden. De identiteit van de verdachte kon zo worden achterhaald, maar zijn verblijfplaats was onbekend.

 

Fietscontrole

Op dinsdag 9 juni fietsen drie personen zonder verlichting op de Stadionweg. Een agent ziet dat en spreekt ze aan op de onveilige situatie. Dan blijkt dat één van de drie de gezochte verdachte is. Hij is direct aangehouden.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.