Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 15 juni 2015, 13:22

Oplettende getuigen melden inbraak heterdaad

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

AMSTERDAM – Alerte buurtbewoners hebben vannacht de politie gebeld nadat zij kort na vier uur een drie-tal mannen in de Jacob Obrechtstraat in Amsterdam Zuid met meerdere tassen zagen sjouwen.

 

De getuigen zagen dat twee van hen vervolgens met de tassen vertrokken in een bestelbus. Een derde ging te voet verder. Omdat men het niet vertrouwde werd het kenteken doorgebeld, waarna diverse politie-eenheden de bus signaleerden op de kruising Amstelveenseweg/Overtoom. De bestuurder werd aan de kant gezet, zijn bijrijder bleek inmiddels het voertuig te hebben verlaten.

 

In de bestelbus trof de politie tassen vol aan met onder andere computerapparatuur die kort daarvoor ontvreemd bleek bij een bedrijf aan de Jacob Obrechtstraat.

 

De bestuurder, een 24-jarige man, is aangehouden. Het onderzoek naar de identiteit van zijn twee kornuiten is in volle gang. De gebruikte bestelbus blijkt vooralsnog niet gestolen te zijn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.