Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 16 juni 2015, 22:35

Vluchtende winkeldief grijpt omstander bij nek

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

AMSTERDAM – Op dinsdagmiddag 16 juni greep een verdachte van een winkeldiefstal een omstander vast op het Bijlmerplein. De politie roept de omstander op om zich te melden.

 

Rond 13.15 uur sprak een beveiliger van een supermarkt op het Bijlmerplein een man aan die zonder af te rekenen de winkel wilde verlaten. De verdachte zette het op een lopen richting de aangrenzende parkeergarage. Tijdens zijn vlucht greep hij een omstander vast bij zijn nek. Vervolgens liet hij de omstander weer los, waarna de beveiliger hem na een worsteling te pakken kreeg. De 57-jarige man uit Amsterdam is aangehouden op verdenking van winkeldiefstal met geweld en zit vast.

 

Signalement gezochte omstander

In verband met het onderzoek komt de politie graag in contact met de omstander die door de verdachte vast gegrepen werd. Het is een donkergetinte, kalende man van ongeveer 40 tot 45 jaar oud en 1.70 meter lang. De omstander, of personen die weten wie hij is, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.