Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 17 juni 2015, 16:01

Zes gestolen fietsen Isaac Gogelweg

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

AMSTERDAM – De politie heeft dinsdag 16 juni, door de oplettendheid van een moeder en haar zoon, drie mannen uit Wormerveer en Amsterdam aangehouden op verdenking van diefstal van meerdere fietsen. Van vier aangetroffen fietsen heeft de politie nog geen aangifte.Gestolen fiets 'koud gezet'

 

Een moeder en haar zoon meldden bij de politie dat op de Isaac Gogelweg op een ongewone plek acht hele mooie fietsen van het merk Cortina stonden. De politie controleerde de fietsen en stelde vast dat meerdere van deze fietsen van diefstal afkomstig waren. De politie hield de fietsen in de gaten en op een gegeven moment verdwenen er twee in een bestelbusje. Het busje reed vervolgens weg en is ter hoogte van Wormerveer gecontroleerd. In het busje stonden vier fietsen, waarvan twee als gestolen stonden gesignaleerd. De drie mannen, 23, 28 en 28 jaar oud zijn rond 14.30 uur in Wormerveer aangehouden.

 

Aangifte doen loont

Van de acht fietsen die op de Isaac Gogelweg stond bleken er zes van diefstal afkomstig. De andere twee heeft de politie veilig gesteld in de veronderstelling dat deze ook zijn gestolen. De politie is in afwachting van de aangiftes, zodat deze fietsen ook terug kunnen naar de rechtmatige eigenaren. Aangifte doen van diefstal loont, want in dit geval kon de politie haar bevoegdheden toepassen en de fietsendieven op heterdaad aanhouden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.