Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 18 juni 2015, 13:42

Voortvluchtige Brit door rechercheur herkend op straat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

AMSTERDAM – Een rechercheur van de Regionale recherche en gespecialiseerd in het opsporen van voortvluchtige Britten heeft dinsdagochtend 16 juni 2015 een 36-jarige voortvluchtige Brit aangehouden.Brit

 

De rechercheur die bekend was met een Europees Aanhoudingsbevel en een foto van de voorvluchtige man herkende hem op straat.

 

Hij nam de man onder observatie en volgde hem terwijl die de Nieuwendijk opliep in de richting van de Dam.

 

Tijdens dit volgen nam de rechercheur contact op met het Operationeel Centrum (Gemeenschappelijke meldkamer) om uniformpersoneel ter plaatse te laten komen om te assisteren bij de aanhouding. De man kon toen zonder problemen worden aangehouden.

 

Hij gaf direct zijn echte naam op en liet weten opgelucht te zijn dat hij was aangehouden zodat hij zijn kinderen nu in Groot Brittannië weer kon zien.

 

De voortvluchtige Brit wordt verdacht betrokken te zijn bij de handel in drugs en het witwassen van crimineel verkregen geld. Hij is ter overlevering aan de Britse autoriteiten overgedragen aan het openbaar ministerie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.