Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 19 juni 2015, 16:37

70-jarige vrouw aangevallen en bedreigd

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

AMSTERDAM – Op zaterdagmiddag 13 juni is een 70-jarige vrouw aangevallen en bedreigd door een donkergetinte man bij het voetgangerstunneltje van het Maldenhof naar het Maarsenhof in Amsterdam Zuidoost. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

 

Even na vier uur die middag liep de vrouw naar winkelcentrum Holendrecht. Vlak na het voetgangerstunneltje, aan de kant van het Maarsenhof, zag zij een fiets staan. Ze liep om de fiets heen, maar werd op dat moment vastgepakt door een man waardoor zij ten val kwam. De man bedreigde de vrouw. Na enige tijd stapte de man op zijn opoefiets en reed weg in de richting van het aldaar gelegen parkeerterrein.

 

Signalement dader
De vrouw kon een uitgebreid signalement van de dader geven. Het gaat om een donkergetinte man van 18 á 20 jaar oud. Hij droeg een donkergrijze joggingbroek en een felkleurig, mintgroen fleecejack met capuchon. De capuchon had hij strak om zijn hoofd dicht geknoopt. Aan het stuur van de opoefiets hing een rechthoekige witte tas.

 

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Misschien dat mensen zich aan de hand van het signalement iets herinneren dat bruikbaar kan zijn voor het onderzoek. Getuigen kunnen met de politie bellen via 0900-8844.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.