Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 23 juni 2015, 12:16

Mishandeling na ijsje halen in banketbakkerij Nieuwendijk

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

AMSTERDAM – Donderdagmiddag 18 juni heeft een 13-jarig meisje zich op het politiebureau gemeld in verband met een mishandeling die plaatsvond op 7 april op de Nieuwendijk. De politie besteedde aandacht aan deze zaak in Bureau 020. Het meisje is na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

 

Op 7 april rond 15.15 uur ontstond bij een banketbakkerij aan de Nieuwendijk onenigheid tussen het 14-jarige slachtoffer en drie andere meisjes. Het drietal had voorgedrongen om een ijsje te kopen. Buiten de winkel kreeg het 14-jarige meisje het aan de stok met het drietal omdat zij hierover een opmerking plaatste. Een mishandeling was het gevolg.

 

Bureau 020

De politie plaatste een getuigenoproep op politie.nl en bracht de zaak op AT5 in Bureau 020. Naar aanleiding van deze uitzending kreeg de politie diverse tips, waarin de naam van het meisje en haar school werden genoemd. Donderdag kwam het meisje met haar moeder naar het politiebureau om te melden dat zij degene was die het slachtoffer had geslagen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.