Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 26 juni 2015, 8:45

Waarschuwingsschot gelost bij geweldsincident

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

AMSTERDAM – De politie heeft donderdag 25 juni 2015 drie verdachten aangehouden na een geweldsincident in de Egidiusstraat. Twee van hen waren gewond. Bij de aanhouding van één van de verdachten is door de politie een waarschuwingsschot gelost.

 

Om 21.45 uur kreeg de politie een melding dat er in de Egidiusstraat zou zijn geschoten. Als de politie ter plaatse komt treffen zij twee gewonde mannen aan en houden deze aan. Even later is nog een derde verdachte aangehouden. Ten tijde van het eerste onderzoek is niet gebleken dat er is geschoten. Hoe de mannen gewond zijn geraakt is nog niet bekend.

 

De politie stelt een onderzoek in naar de toedacht. Naar verwachting zal er vandaag geen nadere informatie beschikbaar komen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.