Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 26 juni 2015, 17:27

Man loopt dubbele beenbreuk op bij zware mishandeling

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

AMSTERDAM – De recherche in Amsterdam Zuid is in samenwerking met het team Roze in Blauw van de politie Amsterdam dringend op zoek naar getuigen van een zware mishandeling waarbij een 45-jarige man in de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 juni een dubbele beenbreuk opliep.

 

Die nacht, rond half twee, was het slachtoffer in het Rosarium van het Vondelpark toen een groepje van ongeveer vijf jongemannen het slachtoffer uitscholden en schopten. Hierdoor bleek later in het ziekenhuis dat het slachtoffer zijn scheen- en kuitbeen had gebroken.

 

Een getuige heeft verklaard dat hij het groepje jongemannen eerder heeft gezien bij een bankje in de rozentuintjes.

 

Signalement

De vijf jongemannen, in de leeftijd van 18 tot 22 jaar zijn vermoedelijk van Surinaams/Antilliaanse afkomst. Zij spraken Nederlands met een Amsterdams accent, maar ook Spaans/Papiaments. In het Papiaments werd het slachtoffer uitgescholden voor ‘homo’. Zij hadden een slank/tenger postuur en droegen petjes.

 

Onderzoeksvragen

1. Wie heeft dit groepje jongemannen in de avond/nacht van woensdag 24 op donderdag 25 juni eveneens gezien in die omgeving en kan meer verklaren over hun signalement of wat zij daar deden?
2. Zijn er mensen/mannen die ook door dit groepje zijn aangesproken of uitgescholden?
3. Wie heeft gezien waar de jongemannen het Vondelpark zijn binnengekomen of weer hebben verlaten? Dit in verband met het veiligstellen van camerabeelden uit de omgeving.

 

Voor alle informatie kan contact worden opgenomen met het onderzoeksteam via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Het politieteam Roze in Blauw is bereikbaar via 088-1691234. Anoniem kan gebeld worden met 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.