Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 01 juli 2015, 16:32

17 vreemdelingen bij bedrijven Vlothavenweg

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

AMSTERDAM – Het team Vreemdelingenpolitie Identificatie en Mensenhandel heeft woensdagmiddag 1 juli een controle gehouden bij twee bedrijven aan de Vlothavenweg. Bij deze controle bleek dat 17 aanwezige personen niet rechtmatig in Nederland verblijven. Nog eens 25 personen zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek naar hun identiteit en hun verblijfstatus.

 

De controle vond aan het begin van de middag plaats. Diverse teams van de eenheden Amsterdam en Noord-Holland en de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid waren aanwezig bij de controle. De 17 personen die niet rechtmatig in Nederland verblijven, hebben een bevel tot onmiddelijke terugkeer uitgereikt gekregen. Dit betekent dat zij Nederland moeten verlaten. De ISZW onderzoekt in hoeverre er bij de twee bedrijven sprake is van overtreding van de Wet Arbeid Vreemdelingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.