Redactie 112 0 reactie(s) vr 03 juli 2015, 12:21

Politiebureau aan de Lodewijk van Deijsselstraat gaat sluiten

Laatste update: 22 aug 2021 13:11 uur

AMSTERDAM – Het politiebureau aan de Lodewijk van Deijsselstraat in Amsterdam-West sluit op 6 maandag juli 2015 de deuren voor het publiek. De politiemensen die hier werken, verhuizen naar het politiebureau aan de Postjesweg 179 in Amsterdam-West.

 

De twee teams bundelen hun krachten om slagvaardiger te kunnen optreden en een goede dienstverlening te garanderen en gaan verder onder de naam: basisteam Nieuw-West-Noord.

 

Geen gevolgen

De sluiting van het bureau aan de Lodewijk van Deijsselstraat heeft geen gevolgen voor de politie-aanwezigheid op straat. De huidige wijkagenten blijven zoals vanouds hun werk doen in de buurt. Ook blijft hetzelfde aantal politiemensen als nu – opvallend en onopvallend – in de wijk om de veiligheid te garanderen. Aanrijtijden bij spoedmeldingen nemen niet toe; de politieauto’s die hierop afgaan, worden centraal aangestuurd.

Hoewel de deuren van de Lodewijk van Deijsselstraat dichtgaan voor het publiek, blijft het gebouw wel in gebruik bij de politie.

 

Persoonlijk aangifte doen

Persoonlijk aangifte doen kan voortaan op basisteam Nieuw-West-Noord, Postjesweg 179, naast het August Allebéplein en goed te bereiken met het openbaar vervoer. In veel gevallen kunt u ook via internet of telefonisch aangifte doen.

 

Bellen met de politie kan altijd. Bel 112 bij spoed en anders 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons