Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 05 juli 2015, 12:18

Getuigen van woningoverval Veenendaalplein gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

AMSTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een woningoverval die op zaterdagavond plaatsvond op het Veenendaalplein. Eén van de daders heeft een opvallende tatoeage.

 

Omstreeks 19.15 uur overvielen drie mannen een woning aan het Veenendaalplein. Op het moment van de overval waren een man en een vrouw in de woning aanwezig. De overvallers bedreigden hen met een vuurwapen en doorzochten het huis. Zij gingen er vervolgens met buit in onbekende richting vandoor. Bij de overval raakte niemand gewond.

 

Burgernet

Meerdere agenten kamden de omgeving uit op zoek naar de daders. Een centralist van de politiemeldkamer startte ook een Burgernetactie. De overvallers zijn niet meer gevonden.

 

Signalement met opvallende tatoeage

De drie overvallers hebben een donkergetinte huidskleur en zijn tussen de 30 en 35 jaar oud. Eén van hen heeft een baardje, puistjes op zijn wangen en kort gevlochten omhoog staand haar. Hij droeg ten tijde van de overval een blauw T-shirt en een donkere spijkerbroek. De tweede heeft een kaalgeschoren hoofd en droeg een wit T-shirt met een zwarte tekst. De derde heeft een opvallende tatoeage in zijn nek, beginnend achter zijn oor en doorlopend richting zijn schouder. Hij droeg die avond een beige trainingspak van het merk Gucci.

 

Getuigenoproep

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Iedereen die meer informatie heeft over de overval, de vluchtroute of de daders wordt verzocht te bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.