Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 juli 2015, 13:36

Politie nog steeds op zoek naar 3e dader van overval

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

AMSTERDAM – In maart van dit jaar heeft er een overval plaatsgevonden op een kantoor aan de Keizersgracht. Bij deze overval werd een werknemer vastgebonden en bedreigd met een vuurwapen.

 

De politie heeft in mei van dit jaar twee verdachten aangehouden waarvan er op dit moment nog steeds één vastzit. Er wordt op dit moment nog gezocht naar een derde verdachte van de overval.

 

Uit onderzoek is gebleken dat deze persoon mogeliijk de naam of bijnaam “Slu” of “Sloe” heeft. De politie sluit niet uit dat deze derde verdachte inmiddels is gevlucht naar het buitenland.

 

Getuigen van de overval of mensen die meer weten te vertellen over de overval worden verzocht zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.