Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 07 juli 2015, 14:40

Inbrekers in huis Jan Mensplein als bewoner aan werk is

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

AMSTERDAM – Drie mannen in de leeftijd van 24, 28 en 38 jaar, zijn zondagavond aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan het Jan Mensplein. De mannen zijn op basis van hun signalement kort na de inbraak in de omgeving gepakt. Zij zitten nog vast.

 

Omstreeks 23.00 uur kreeg de eigenaar van de woning, die op dat moment aan het werk was, via zijn telefoon een signaal dat er iemand in zijn woning was. Op de beelden die hij doorkreeg was te zien dat er bij hem werd ingebroken. De man waarschuwde de politie, die direct tot actie overging.

 

De inbrekers sloopten de hele voordeur eruit en vertrokken zonder buit.

 

Verdachte situatie: Bel 112

Bent u getuige van een levensbedreigende of verdachte situatie, of ziet u een strafbaar feit gebeuren, dan vraagt de politie u om dit te melden. De politie registreert wat u vertelt over een persoon of situatie en beoordeelt wat de mogelijkheden zijn om actie te ondernemen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.