Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 juli 2015, 11:59

Fietsendief bijt agent in zijn arm

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

AMSTERDAM – Een 28-jarige man en een 26-jarige vrouw uit Amsterdam zijn woensdag 8 juli op de Kruislaan aangehouden omdat zij in het bezit waren van een gestolen fiets. Bij de aanhouding beet de mannelijke verdachte een politeman tot bloedens toe in zijn arm.

 

De man en vrouw hielden zich op bij de fietsenstalling van het station Sciencepark. De man had een tas vol gereedschap bij zich. Uit onderzoek bleek dat de fiets die de twee bij zich hadden van diefstal afkomstig was.

 

De man zette het op een rennen toen hij hoorde dat hij was aangehouden. Na een korte achtervolging te voet kon de verdachte alsnog worden achterhaald. Bij de aanhouding die daarop volgde verzette hij zich hevig en beet hij de politieman in zijn onderarm. De politieman is in het ziekenhuis aan zijn verwonding behandeld en zal aangifte doen van mishandeling.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.