Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 juli 2015, 13:07

Vluchtende inbreker springt in het water

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

AMSTERDAM – Een oplettende getuige meldde woensdag 8 juli bij de politie een inbraak in een winkel in de Paramaribostraat. De eigenaar van de zaak stoorde de inbrekers, die vervolgens zonder buiten het pand weer verlieten. De verdachten, 24 en 22 jaar oud uit Amsterdam en Badhoevedorp zijn aangehouden. De scooter waarop zij reden is in beslag genomen.

 

De inbraakmelding kwam rond 02.45 uur binnen bij de meldkamer van de politie. Diverse eenheden gingen ter plaatse en troffen de vluchtende verdachten aan. Eén van sprong op de Baarsjesweg in het water om de uit handen van de politie te blijven. Hij is aan de overkant door politiemensen uit het water gehaald en aangehouden. De politie zette een speurhond in om de omgeving af te zoeken op sporen.

 

Samen misdrijven oplossen

De politie kan in sommige gevallen misdrijven niet alleen oplossen. De hulp van het publiek kan soms doorslaggevend zijn. Bent u getuige van een levensbedreigende of verdachte situatie, of ziet u een strafbaar feit gebeuren, dan vraagt de politie u om dit te melden via 112. De politie registreert wat u vertelt over een persoon of situatie en beoordeelt wat de mogelijkheden zijn om actie te ondernemen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.