Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 10 juli 2015, 17:46

Vrouw bosjes ingetrokken en gilt, verdachte vlucht

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

AMSTERDAM – Donderdagochtend 9 juli is een vrouw slachtoffer geworden van een zedendelict. De vrouw kwam met de schrik vrij en maakt het naar omstandigheden goed.

 

Rond 8.55 uur die ochtend wordt de vrouw belaagd bij de ingang van het Sloterpark aan de President Allendelaan, vlakbij het Sloterparkbad. De verdachte trekt haar de bosjes in maar slaat op de vlucht als de vrouw begint te gillen en daarmee voorbijgangers waarschuwt.

 

De verdachte is lopend gevlucht en ging linksaf de President Allendelaan op. Waarschijnlijk is hij toen overgestoken en daar het park in gelopen. Rond dit tijdstip is het druk op deze locatie en de recherche komt graag in contact met voorbijgangers die mogelijk informatie hebben over deze zaak. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.