Redactie 112 0 reactie(s) zo 12 juli 2015, 10:51

Automobilist rijdt fietsster aan en gaat ervandoor

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

AMSTERDAM – In de nacht van zaterdag op zondag is een fietser aangereden in Amsterdam Centrum. De automobilist ging er daarna met hoge snelheid vandoor. De politie zoekt getuigen.

 

Rond 4.00 uur in de vroege ochtend van 12 juli komt de vrouw (25) uit de richting van het Leidseplein en steekt op de fiets de kruising met de Stadhouderskade over. De automobilist rijdt op de Stadhouderskade in de richting van de Overtoom. Ze komen met elkaar in botsing en de vrouw raakt gewond. Ze is naar het ziekenhuis gebracht met letsel aan haar been en een hersenschudding.

 

De automobilist reed hard weg in de richting van de Overtoom. Een getuige achtervolgde de auto tot de Bilderdijkstraat maar raakte hem vanaf daar kwijt. Het zou gaan om een donkere auto, middenklasse, met een kenteken eindigend op de letters JP. De auto moet door het ongeval aanzienlijke schade hebben opgelopen aan de voorkant. In de auto zaten volgens getuigen een vrouw met half lang blond haar en een vrouw met donker haar.

 

De politie roept de inzittenden van de auto op zich te melden. Bij het ongeval hebben verschillende omstanders de vrouw geholpen. Ook andere getuigen en mensen die meer informatie hebben over (de locatie van) de auto van de verdachte wordt verzocht zich te melden via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.