Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 18 juli 2015, 19:33

Getuigen gezocht van steekpartij Rokin

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMSTERDAM – Bij een steekincident in Amsterdam Centrum raakte vannacht een man ernstig gewond. De recherche zoekt getuigen.

 

Rond 4.15 uur op 18 juli vindt er op het Rokin een incident plaats waarbij een man in zijn arm wordt gestoken. Het slachtoffer loopt weg in de richting van de Kalfsvelsteeg. Hij raakt het bewustzijn kwijt en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Later blijkt dat zijn slagader is geraakt. Hij maakt het inmiddels goed en is buiten levensgevaar. De verdachte is weggerend en nog niet aangehouden.

 

Omstanders
Er waren verschillende mensen aanwezig op het Rokin toen het steekincident plaatsvond. De politie komt graag met hen in contact omdat ze belangrijke getuigen zijn. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.