Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 juli 2015, 17:45

Drie agenten gewond bij aanhouding agressieve man

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMSTERDAM – Drie politieagenten zijn maandagochtend 20 juli licht gewond geraakt bij de aanhouding van een agressieve man.

 

Rond half 11 kwam bij de politie een melding binnen dat een man zich agressief zou gedragen in een supermarkt aan de Jodenbreestraat. Hij zou klanten lastig vallen en medewerkers van de winkel hebben geslagen. Toen agenten bij de winkel aankwamen, was de man net vertrokken in de richting van de Nieuwmarkt.

 

Een beveiliger van de supermarkt stapte bij de politie in de auto om gezamenlijk naar de man uit te kijken. Bij de taxistandplaats op de Nieuwmarkt zat de verdachte op een bankje. Toen de agenten de man wilden aanspreken, ging hij door het lint. Bij zijn aanhouding raakten drie agenten licht gewond. Ze zijn alle drie nagekeken in een ziekenhuis. De verdachte is niet gewond geraakt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.