Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 23 juli 2015, 11:34

Hennepplanten in bedrijfspand Watervoort

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMSTERDAM – De politie heeft woensdag 22 juli in een bedrijfspand aan de Watervoort in het Westelijk Havengebied een hennepplantage van ruim 1400 planten aangetroffen en ontruimd. Vier

verdachten, drie mannen en vrouw in de leeftijd 19 tot 28 jaar, zijn hierbij aangehouden. Tegen hen zal proces-verbaal worden opgemaakt.

 

Na een melding stelde de politie woensdagmiddag rond 16.30 uur een onderzoek in naar het pand. Bij binnenkomst troffen agenten op de begane grond een kwekerij aan met 776 hennepplanten.

 

Op een andere verdieping stonden 666 planten in met aarde gevulde plantenbakken. In beide ruimtes vond de politie ook assimilatielampen, koolstoffilters en een aan- en afzuiginstallatie. Ook was sprake van diefstal van stroom. De planten en materialen zijn in beslag genomen en vernietigd.   

 

De vier in het pand aanwezige personen zijn aangehouden voor overtreding van de Opiumwet en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.