Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 juli 2015, 13:20

Harddrugs en revolver in huis Reinier Claeszenstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMSTERDAM – De politie heeft woensdag 22 juli ruim één kilo harddrugs en een geladen revolver aangetroffen in een woning in de Reinier Claeszenstraat. Een 54-jarige man uit Rotterdam en een 38-jarige vrouw uit Zoetermeer zijn aangehouden. De man zit nog vast.

 

De politie doorzocht woensdag rond 17.45 uur een woning in de Reinier Claeszenstraat. In de woning trof de politie de man en de vrouw aan. In de woning lagen de verdovende middelen en de revolver verstopt. De politie nam naast deze verboden middelen o.a. ook een auto, diverse telefoons en computerapparatuur in beslag.

Uit het onderzoek kwam ook vast te staan dat de man nog stond gesignaleerd voor opsporing, aanhouding en voorgeleiding in verband met een eerdere overtreding van de Wet Wapens en Munitie.

 

De vrouw is na verhoor op donderdagmiddag heengezonden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.