Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 juli 2015, 17:36

Toename aantal straatroven

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMSTERDAM – De afgelopen weken is het aantal straatroven in Amsterdam weer toegenomen. Bij veel van deze berovingen hield het slachtoffer op het moment van de beroving zijn mobiele telefoon in zijn hand.

Wees je er van bewust dat je een heel gemakkelijk slachtoffer bent wanneer je over straat loopt met je telefoon in je hand! Ten eerste is het heel gemakkelijk de telefoon uit je hand te grissen en ten tweede ben je gefocust op je telefoon en niet op je omgeving.

Vaak wordt het slachtoffer al eventjes gevolgd zonder dat hij/zij dit door heeft! En denk niet dat de straatroven alleen plaatsvinden in het donker op afgelegen plaatsen want steeds vaker gebeurt dit op klaarlichte dag op een plek met veel publiek.

Dus wees alert en houd je telefoon in je zak of tas!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.