Redactie 112 0 reactie(s) do 06 augustus 2015, 15:47

Politie bureau Overtoomsesluis sluit deuren

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMSTERDAM – Bureau Overtoomse Sluis aan de Tweede Constantijn Huygensstraat in Amsterdam-West sluit op vrijdag 7 augustus om 23.00 uur augustus 2015 de deuren voor het publiek.

De politiemensen die hier werken, verhuizen in het najaar naar het politiebureau aan de Hoofdweg 785 in Amsterdam-West. Daar kunt u met ingang van 8 augustus terecht voor aangifte en andere politiecontacten. In veel gevallen kunt u ook via internet of telefonisch aangifte doen. Op www.politie.nl/aangifte leest u hoe dat werkt.

Blauw op straat

De sluiting van bureau Tweede Constantijn Huygenstraat heeft geen gevolgen voor de politie-aanwezigheid op straat. De huidige wijkagenten blijven zoals vanouds hun werk doen in de buurt. Ook blijft hetzelfde aantal politiemensen als nu – opvallend en onopvallend – in de wijk om de veiligheid te garanderen. Aanrijtijden bij spoedmeldingen nemen niet toe; de politieauto’s die hierop afgaan, worden centraal aangestuurd.

Bellen met de politie kan altijd. Bel 112 bij spoed en anders 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.