Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 07 augustus 2015, 15:53

Politie bureau Ganzenhoef sluit deuren voor publiek

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMSTERDAM – Bureau Ganzenhoef aan de Harriët Freezerstraat in Amsterdam-Zuidoost sluit op maandag 10 augustus 2015 de deuren voor het publiek. De politiemensen die hier werken, verhuizen naar het politiebureau aan de Flierbosdreef 15 in Amsterdam-Zuidoost.

De twee teams bundelen hun krachten om slagvaardiger te kunnen optreden en een goede dienstverlening te garanderen en gaan verder onder de naam: basisteam Bijlmermeer. Hoewel de deuren van bureau Ganzenhoef dichtgaan voor het publiek, blijft het gebouw wel in gebruik bij de politie.

Persoonlijk aangifte doen kan voortaan op basisteam Bijlmermeer, Flierbosdreef 15, vlakbij het Anton de Komplein, winkelcentrum Amsterdamse Poort en goed te bereiken met het openbaar vervoer (station Bijlmer ligt op nog geen tien minuten loopafstand). In veel gevallen kunt u ook via internet of telefonisch aangifte doen. Op www.politie.nl/aangifte leest u hoe dat werkt.

Blauw op straat

De sluiting van bureau Ganzenhoef heeft geen gevolgen voor de politie-aanwezigheid op straat. De huidige wijkagenten blijven zoals vanouds hun werk doen in de buurt. Ook blijft hetzelfde aantal politiemensen als nu – opvallend en onopvallend – in de wijk om de veiligheid te garanderen. Aanrijtijden bij spoedmeldingen nemen niet toe; de politieauto’s die hierop afgaan, worden centraal aangestuurd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.