Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 08 augustus 2015, 15:53

Mannen aangehouden na vondst vuurwapen in bosjes

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMSTERDAM – Gisteren zijn in Amstelveen en Amsterdam 3 mannen aangehouden op verdenking van het voorbereiden van een misdrijf. Op de Bevelandsezijweg in Amstelveen hielden zij zich verdacht op, waarna alerte burgers de politie inseinden.

Rond 16.00 uur op vrijdagmiddag 7 augustus zagen buurtbewoners dat vier mannen zich verdacht ophielden in de bosjes aan de Bevelandsezijweg in Amstelveen. Ze belden direct de politie. Een man (63) kon in de buurt worden aangehouden, en in de bosjes waar de mannen waren gezien, vonden de agenten een vuurwapen. Twee auto’s gingen er vandoor, maar de getuigen konden wel het kenteken van die auto’s noteren.

Later die avond wordt bij centraal station één van deze auto’s gezien. Op de Westerdoksdijk wordt de auto stilgezet. De agenten pasten de zogeheten uitpraatprocedure toe omdat de inzittenden mogelijk gewapend waren. In de auto zaten twee mannen (48 en 41 jaar), zij zijn aangehouden. In de auto werd een aanzienlijk geldbedrag gevonden. Naar de andere auto wordt nog gezocht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.