Redactie 112 0 reactie(s) do 13 augustus 2015, 15:12

Wie kent verdronken man Vondelpark?

Laatste update: 22 aug 2021 13:12 uur

AMSTERDAM – In het Vondelpark is woensdagmiddag 12 augustus het lichaam van een man aangetroffen in de vijver met de fontein. De politie heeft de identiteit van de man nog niet kunnen vaststellen en roept de hulp van het publiek in.

Het lichaam van de man heeft vermoedelijk al een aantal dagen in het water gelegen. Waarschijnlijk is hij door verdrinking om het leven gekomen. Er zijn geen aanwijzingen die wijzen op een misdrijf.

Opvallende tatoeages

Het gaat om een man van tussen de 30 en 50 jaar oud, van ongeveer 1.80 meter lang, donker haar, baard, snor, met een normaal tot stevig postuur. Op zijn lichaam staan twee opvallende tatoeages. Op de gehele bovenkant van zijn rug staat een zogenaamde levensboom, een Keltisch model. Op zijn rechter bovenarm (schouder) staat een tatoeage van een Feniks. De tatoeages zijn al wat ouder, 10 tot 15 jaar oud.

De man was niet gekleed, maar er is ook geen kleding in de omgeving aangetroffen. Mogelijk dat iemand deze kleding heeft aangetroffen en opgeruimd.

Informatie

Heeft u meer informatie over de overleden man of heeft u mogelijk zijn kleding aangetroffen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons