Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 15 augustus 2015, 16:58

Stroomstootwapen aangetroffen in auto 19-jarige Fransman

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMSTERDAM – Vrijdagavond even na 19.30 uur zagen surveillerende politiemensen een buitenlands voertuig rijden waarvan alle ramen, behalve de voorruit, verduisterd waren. Omdat de agenten niet konden zien wie in het voertuig zaten, werd de auto aan de Burgemeester Stramanweg veilig aan de kant van de weg gezet voor een controle.

In de auto zaten twee mannen en een vrouw en tijdens het gesprekje met de bestuurder, roken de agenten een sterke wietlucht. Hierop is de auto doorzocht. Op de grond bij de bestuurder lag een ijzeren op een wapenstok gelijkend voorwerp en op een andere plek in de auto werden een stroomstootwapen, mes en een ijzeren staaf aangetroffen. Deze voorwerpen zijn in beslag genomen en de bestuurder, een 19-jarige Fransman, is aangehouden.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.