Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 20 augustus 2015, 15:37

Fietsster geschopt, geslagen en beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMSTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die in de nacht van dinsdag op woensdag 19 augustus plaatsvond op de Van der Pekstraat in Amsterdam Noord.

Een 25-jarige Amsterdamse fietste omstreeks 1.40 uur vanaf de pont richting de Klimopweg. Plotseling werd zij belaagd door een groep van zo’n tien jongeren. Ze werd geschopt, geslagen en van haar persoonlijke eigendommen beroofd. De belagers gingen er vervolgens vandoor in onbekende richting. Meerdere mensen waren getuige van het tafereel op straat. Omstanders schoten de vrouw te hulp. De politie zocht in de directe omgeving nog naar de groep, maar dat leverde geen aanhoudingen op.

Rechercheurs in Noord hebben de zaak verder in onderzoek. Getuigen die iets gezien hebben van de straatroof, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.