Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 20 augustus 2015, 15:44

Drugsoverlast Gibraltarbuurt aangepakt

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMSTERDAM – Tijdens gerichte acties heeft de politie vorige week in de Gibraltarbuurt en de omgeving van de Joos Banckersweg zeven mannen aangehouden die zich vermoedelijk schuldig maakten aan de handel in harddrugs. De politie nam kleine hoeveelheden harddrugs en een gaspistool in beslag.

Uit informatie was naar voren gekomen dat door de verkoop van harddrugs overlast er een gevoel van onveiligheid ontstond in de Gibraltarbuurt. Uit observatie van de politie bleek dat de 33-jarige man uit Amsterdam vermoedelijk verdovende middelen op de openbare weg verkocht. Tijdens zo’n drugsdeal greep de politie in en hield zowel de verkoper als de kopers aan. Doorzoeking in de woning van de verdachte leverde ook een geringe hoeveelheid cocaïne en een weegschaal met drugssporen op. Deze zijn eveneens in beslag genomen.

Gaspistool en gestolen pinpas

Naar aanleiding van klachten in de omgeving van de Joos Banckersweg stuitte de politie ook op een drugsdeal, waarbij drie mannen waren betrokken. De 37-jarige verkoper uit Almere had bij zijn aanhouding een tiental bolletjes cocaïne bij zich. Bij een doorzoeking in een woning in de Jan van Galenstraat, waar de verkoper regelmatig verbleef, trof de politie een geringe hoeveelheid, vermoedelijk, harddrugs en een gaspistool aan. De 38-jarige koper zonder vaste verblijfplaats had een gestolen pinpas bij zich.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.